Skip to content

Liity jäseneksi

PIROK:n jäsenedut

Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä Kissa-lehti on jokaisen kissaharrastajan perustietopaketti. Lehti sisältää juttuja kissojen hoidosta, sairauksista sekä niiden ennaltaehkäisystä. Siinä esitellään harvinaisia kissarotuja, kerrotaan näyttelykuulumisia sekä Suomesta että ulkomailta, pohditaan ajankohtaisia asioita ja kerrotaan elämästä kissojen kanssa. Julkaisijana toimii Suomen Kissaliitto. Kissa-lehti ei tule perhejäsenelle, koska perhejäseneksi voi liittyä vain jos perheeseen kuuluu jo entuudestaan varsinainen jäsen.

Pirock on oma jäsenlehtesi, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot yhdistyksestäsi ja sen järjestämistä tapahtumista sekä jäsenillemme hankituista etuisuuksista. Jokainen jäsen voi myös itse osallistua lehden tekemiseen kirjoittamalla siihen juttuja ja lähettämällä ne tiedotteesta vastaavalle henkilölle. PIROCK ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Jäsen voi lukea PIROCK-jäsenlehden myös sähköisessä muodossa.

Kahden näkyvän lehden lisäksi olet tervetullut osallistumaan jäseniltoihimme ja yhdistyksemme muuhun toimintaan. Tapahtumissa voit tutustua mukaviin ja samanhenkisiin kissaihmisiin. Ja mikäli haluat osallistua näyttelyihin kissojesi kanssa, sinun tulee kuulua rotukissayhdistykseen.
Pirokin säännöt voit lukea tästä.

Liity jäseneksi

Kissaliiton omakissa-palvelussa pääset liittymään jäseneksi, jolloin saat samantien jäsenmaksutiedot. Jos tämä ei onnistu, niin laita sähköpostia tai kirje jäsenrekisterinhoitajalle. jasenrekisteri@pirok.org
Varsinainen jäsen 25 €
Varsinainen jäsen, ei Kissa-lehteä 20€
Perhejäsen 10 €
Ainaisjäsen 250 €
Kasvattajan liittämä uusi jäsen 15 €

 

Kasvattaja

Kirjaudu sisään Omakissaan omilla tunnuksillasi.
-> ”Kasvattajanimi” -välilehti -> ”Luo kasvattajan maksama jäsenyys”

Anna seuraavat tiedot:
– Yhdistys, johon uusi jäsen liitetään (tästä löytyy yhdistykset, joihin kasvattaja itse on jäsenenä)
– Liitettävän henkilön sähköpostiosoite
– Etu- ja sukunimi
Tallenna tiedot

​Tämän jälkeen kasvattaja saa sähköpostia, josta käy ilmi kenet hän on liittänyt sekä jäsenyyden maksutiedot. Lasku löytyy myös Omakissasta Laskut-välilehdeltä.
​K​asvattajan liittämä jäsen saa sähköpostia, jossa kerrotaan, että kasvattaja on liittänyt hänet jäseneksi.​
Jos tämä ei onnistu, niin laita sähköpostia tai kirje jäsenrekisterinhoitajalle. jasenrekisteri@pirok.org

 

Vanhat jäsenet

Lähetämme maksua varten tiedot sähköpostilla/kirjeellä. Älä siis maksa jäsenmaksuasi etukäteen.

 Tervetuloa mukaan toimintaamme!